Lid worden

Altijd al lid willen worden van de gezelligste vereniging van Nederland? Dat kan al voor slechts €12,50 per jaar en dat gaat héél eenvoudig! Meld je aan via onderstaand formulier en je hoort erbij!


Wat krijg je ervoor terug? Om te beginnen heb je al voordeel van je lidmaatschap als je naar onze tentfeesten komt. Waarom? Omdat je als lid bij Blik op Oranje gratis naar binnen mag i.p.v. €12,50 entree en bij Jong Gelre Dome hanteren we een gereduceerd tarief van €5,00 entree i.p.v. €12,50. Een snelle rekensom toont een winst van €7,50… dat loont! Dus op zich al reden genoeg om je direct in te schrijven maar er is meer. Als lid van Jong Gelre Maurik ben je altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen omtrent de activiteiten die wij organiseren. Zowel bij nieuwe als bestaande activiteiten geniet je van voordeel. Jong Gelre Maurik zal namelijk altijd een deel van de kosten op zich nemen voor jou als lid. (Schrijf je in voor eind februari om maximaal te profiteren van onze ledenacties van dat jaar)

Ondanks dat wij als vereniging vaak druk zijn, proberen wij ons overal sterk te vertegenwoordigen. Ook op de activiteiten die wij zelf niet organiseren en daar kunnen wij de hulp van onze leden goed bij gebruiken. Denk aan een zeskamp, volleybal- of voetbaltoernooi elders in de Betuwe. Als lid van Jong Gelre Maurik mag je gebruik maken van onze sporttenues. Wij hebben twee verschillende tenues die wij ter beschikking stellen en waar je als lid altijd gebruik van mag maken. Nog leuker wordt het als we vertellen dat Jong Gelre Maurik het inschrijfgeld voor je team betaald. Zo kun je trots voor je vereniging uitkomen en uitdragen dat we niet de grootste maar wel de gezelligste vereniging zijn!

Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen maar de belangrijkste is natuurlijk dat je gewoon kunt zeggen dat je erbij hoort! Want wie wil dat nou niet voor slechts €12,50?!

Wat we niet mogen vergeten te vermelden is dat je als lid ook zeggenschap hebt in de vereniging. Ieder jaar hebben we een algemene ledenvergadering (ALV). Tijdens deze vergadering doen wij uitspraak over het voorgaande jaar, secretariële zaken, de financiële stand van zaken en het bestuur rooster. Je krijgt als lid inspraak over nieuwe plannen die we als vereniging maken, je kunt je stem uitbrengen over nieuwe bestuursleden (wel of niet in het bestuur) en je krijgt de gelegenheid om nieuwe ideeën aan te dragen die wij als vereniging uit kunnen voeren. Of te wel, een vereniging voor jongeren, door jongeren!

Lid worden kan vanaf 16 jaar. Je blijft lid tot je 30e waarna je lidmaatschap overgaat in het donateurschap (tenzij je je lidmaatschap opzegt maar waarom zou je?). In plaats van contributie te betalen doe je een donatie aan de vereniging. Hiermee geniet je nog steeds van vele voordelen maar we blijven ten slotte een jongerenvereniging en daar moeten we een grens in trekken. Des al niet te min blijft iedereen welkom op onze activiteiten!

Eén aanspreekpunt voor al je communicatie | Website | Marketing | Print | Sign